Platvoet Bouw logo

Leefplezier door:

Verbouw

van je huis naar echt thuis

Een comfortabel en fijn huis, een plek om na een lange dag thuis te komen. Als je woonwensen veranderen, geeft een verbouwing de mogelijkheid om je eigen huis af te stemmen op jouw wensen. Maarten en zijn team helpen je graag bij de verbouw tot jouw droomhuis. Het eindresulaat hoort nauwelijks op te vallen en netjes aan te sluiten bij de rest van de woning.

De juiste start van jouw verbouw

Met een verbouwing van de woning wordt het woongemak al snel verhoogd. Jouw woonwensen bespreken we graag eens vrijblijvend om te zien hoe we de plannen concreet kunnen maken. Verder beantwoorden we graag je vragen en informeren je over de mogelijke vervolgstappen. Welke verbouwing heb jij in gedachten? Een serre, een dakkapel, nieuw toilet. Voor een verbouw passend bij de stijl van de woning ben je bij Platvoet Bouw op de juiste plek. Platvoet Bouw ondersteunt ook bij het uitzoeken van de juiste verbouw materialen. Deze totaal bouw geeft u volledige vrijheid.

Platvoet Bouwt voor jou het ideale droomhuis

Bij Platvoet Bouw houden we van persoonlijk contact en korte lijnen. Maarten en zijn team luisteren naar jouw wensen en ideeën. Het team besteedt veel zorg aan alle aspecten van het verbouwingstraject: advies op maat, het maken van een bouwtekening, de vergunningaanvraag, begeleiding tijdens de verbouwing en de after service.

bouwtekening verbouw platvoet
Verbouw woning

Deze bouw tips
kun je goed gebruiken

01.

voor je start met verbouwen

Toe aan meer ruimte of vernieuwing aan je woning? Verbouwen is prachtig. Zeker als je weet hoe het eindresultaat moet gaan worden. Dat maakt het voor beide partijen makkelijk. Een aantal voorbeeld foto's, kleuren of tegels kunnen helpen bij het eindresultaat.

02.

Vraag een offerte aan bij platvoetbouw

Samen met jou kijken we naar wat het beste past in de verbouwplannen. Het bouw team van Maarten Platvoet staat voor je klaar. Wat zijn jouw verbouw plannen?

03.

Een prachtig eind resultaat en tevreden samenwerking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sloed odio eget tellus facilisis cursus. Integer efficitur volutpat nisli utra quis tristique tellus tincidunt vel alora toldo soler akoma shelly.

Starten met jouw verbouwing was nog nooit zo eenvoudig

Al jouw verbouw-zorgen worden uit handen genomen door Platvoet Bouw. Maarten verwerkt jullie ideeën tot een prachtig resultaat.

Stuur ons een bericht

Maarten en zijn team helpen je graag bij je verbouwing. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw renovatie, verbouw of bouwtraject. Stuur ons een bericht. Hoe kunnen we je helpen?